Easy Chef
Plats
Plats
Kabeljauw op Aziatische wijze met sobanoedels
Varieer de geneugten met deze kabeljauw vergezeld van onze Easy Chef Aziatische compote. Een reis naar Azië zonder huis te verlaten.

- Prep 15 min
- Serving 4 pers
Ingrëdienten (Voor 4 personen)
- 1 pakje sobanoedels
- 20 shiitake's
- 4 kabeljauwfilets
- 2 citroenen
- 2 potten Easy Chef op Aziatische wijze
- 1 mango
- 1 teentje look
- sojascheuten
- sesam- en zonnebloemolie
Bereiding
- Verwarmde oven voor op 180 °C (hetelucht).
- Pel de look en snipper hem fijn.
- Schil de mango en snijd hem in blokjes van 3-5 mm.
- Meng in een kom een scheutje citroensap met 1 à 2 eetlepels sesamolie.
- Leg de kabeljauwfilets in een ovenschotel. Besprenkel met wat olijfolie en bestrooi met peper en zout.
- Snijd een citroen in fijne schijfjes. Leg één of twee schijfjes citroen op elke visfilet en zet gedurende 10-12 minuten in de oven.
- Stoof de look en de shiitake's in een sauteerpan gedurende 5-7 minuten aan in wat zonnebloemolie.
- Warm de Easy Chef op Aziatische wijze op.
- Breng een pot met gezouten water aan de kook. Reken 3 minuten kooktijd voor de noedels.
- Leg de bereide noedels onderaan in een diep bord of een kom.
- Giet de Easy Chef op Aziatische wijze erover, en leg er een paar gesauteerde shiitake's en de kabeljauwfilet op.
- Garneer met sojascheuten en blokjes mango met sesamolie.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan van Fouettmagic.
Enjoy !
Liked this? Share