Carpaccio de saumon

Carpaccio van zalm

Ingrediënten
  • 500 g verse zalmcarpaccio
  • 100 g parmezaanse kaasschilfers
  • Vers bieslook, fijngehakt
  • 32 appelkappertjes
  • 100 g kweeperengelei van Materne

Voor de vinaigrette

                  Bereiding

                  Meng alle ingrediëntenvoor de vinaigrette. Verdeel de zalm op uwborden. Verdeel met een keukenborsteltje de vinaigrette over de zalm. Bestrooimet de fijngehakte bieslook. Plaats minimum 20 min. in de koelkast. Presentatie : Presenteer deverschillende garnituren op de carpaccio.

                  1. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette.
                  2. Verdeel de zalm over de borden. Breng met een keukenpenseel de vinaigrette aan op de zalm. Bestrooi met de fijngehakte bieslook. Plaats minstens 20 minuten in de koelkast.
                  3. Presentatie: bestrooi de carpaccio met de verschillende garnituren.

                  Hmmm

                  Recept gecreëerd door Stefaan Daeninck voor Materne.

                  Enjoy!