Entrées
Carpaccio van zalm
Deze zalmcarpaccio is perfect voor een geslaOp zoek naar een originele voorgerecht? Zoek niet verder! Met dit recept voor auberginevlaai met garnalen en aardbeien kunt u uw gasten verrassen.agd voorgerecht, uw gasten zullen ervan smullen!
Ingrediënten
- 500 g verse zalmcarpaccio
- 100 g parmezaanse kaasschilfers
- Vers bieslook, fijngehakt
- 32 appelkappertjes
- 100 g kweeperengelei Materne
Voor de vinaigrette
- 1 dl olijfolie
- 2 dl geperste sinaasappelen Materne
- 5 c witte balsamicoazijn
- Zwarte peper uit de molen
Bereiding
- Meng alle ingrediëntenvoor de vinaigrette.
- Verdeel de zalm op uwborden. Verdeel met een keukenborsteltje de vinaigrette over de zalm. Bestrooimet de fijngehakte bieslook. Plaats minimum 20 min. in de koelkast.
- Presentatie : Presenteer deverschillende garnituren op de carpaccio.
Miammmm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share