Meteen naar de content
Black Fruitday - tot 60% korting
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Entrées

Carpaccio van zalm

Deze zalmcarpaccio is perfect voor een geslaOp zoek naar een originele voorgerecht? Zoek niet verder! Met dit recept voor auberginevlaai met garnalen en aardbeien kunt u uw gasten verrassen.agd voorgerecht, uw gasten zullen ervan smullen!

Carpaccio de saumon
Ingrediënten
  • 500 g verse zalmcarpaccio
  • 100 g parmezaanse kaasschilfers
  • Vers bieslook, fijngehakt
  • 32 appelkappertjes
  • 100 g kweeperengelei Materne

Voor de vinaigrette

                  Bereiding

                  Meng alle ingrediëntenvoor de vinaigrette. Verdeel de zalm op uwborden. Verdeel met een keukenborsteltje de vinaigrette over de zalm. Bestrooimet de fijngehakte bieslook. Plaats minimum 20 min. in de koelkast. Presentatie : Presenteer deverschillende garnituren op de carpaccio.

                  1. Meng alle ingrediëntenvoor de vinaigrette.
                  2. Verdeel de zalm op uwborden. Verdeel met een keukenborsteltje de vinaigrette over de zalm. Bestrooimet de fijngehakte bieslook. Plaats minimum 20 min. in de koelkast.
                  3. Presentatie : Presenteer deverschillende garnituren op de carpaccio.

                  Miammmm

                  Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

                  Enjoy !

                  Gratis levering

                  gewoon thuisbezorgd!

                  Beveiligde betalingen

                  Bancontact / Visa / Mastercard

                  Verzorgde verzending

                  in een mooi pakket

                  Personaliseer uw boodschap

                  bij uw pakket