Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Plats

Hertenkalf met appel en veenbes met Easy Chef-compote op Belgische wijze

Een feestelijk gerecht dat bij iedereen in de smaak zal vallen. Proef deze medaillons van hertenkalf met Easy Chef op Belgische wijze, een compote van appels en groenten.

Faon à la pomme et aux canneberges à la compote Easy Chef à la Belge
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 30 min
  • icon-users Serving 2 pers
Ingrediënten 
              Bereidingswijze

               Faon à la pomme et aux canneberges à la compote Easy Chef à la Belge

              1. Maak een crumble door het brood fijn te malen met wat gehakte tijm.
              2. Laat zachtjes krokant worden in wat boter op een zacht vuurtje in een antikleefpan (let op: het brood mag niet te veel kleuren).
              3. Meng dit na afkoeling met wat gefruite uitjes en fijngehakte peterselie.
              4. Snijd de appel in partjes en laat lichtjes karamelliseren met wat suiker.
              5. Bak het vlees en de boschampignons.
              6. Dresseer op een bord met de Easy Chef-compote op Belgische wijze, die u bestrooit met de tijmcrumble. Werk af met het fruitbeleg Aardbei/Veenbes en een takje tijm.
              7. Tip: serveer met amandelkroketjes.

                  Hmmm

                  Recept samengesteld voor Materne door chef Marc Clément.

                  Enjoy!

                  Ook nu

                  gewoon thuisbezorgd!

                  Beveiligde betalingen

                  Bancontact / Visa / Mastercard

                  Verzorgde verzending

                  in een mooi pakket

                  Personaliseer uw boodschap

                  bij uw pakket