Easy Chef
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Nieuwe invulling van de hotdog met Easy Chef-compote op Belgische wijze
Een nieuwe invulling van de hotdog met Easy Chef-compote op Belgische wijze, die vindt u hier! Til uw traditionele hotdogs naar een hoger niveau met dit recept met Belgische appels en aardappels en een subtiele toets van tijm. Koken was nog nooit zo eenvoudig dankzij Easy Chef!

- Difficulty simple
- Prep 15 min
Ingrediënten
-
2 hotdogbroodjes
2 hotdogworsten -
4 eetlepels ketchup
- 4 eetlepels poedersuiker
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels gefruite uitjes
- Aromatische kruiden volgens het seizoen
Bereidingswijze
- Bak de hotdogworsten.
- Snijd de broodjes bovenaan half in..
- Breng in elk broodje de Easy Chef-compote op Belgische wijze van Materne aan.
- Voeg vervolgens de worst en wat gefruite uitjes toe.
- Meng de mayonaise met de mosterd. Werk de hotdog af met de mosterdmayonaise, de ketchup en bestrooi met gefruite uitjes.
- En een paar plukjes aromatische kruiden.
Hmmm
Recept samengesteld voor Materne door chef Marc Clément.
Enjoy!
Liked this? Share