Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Plats

Kalfsmedaillon met bloemkool met Easy Chef-compote op Belgische wijze

Wat past er beter bij onze Easy Chef-compote op Belgische wijze dan kalfsmedaillons? Eenvoudig, snel en overheerlijk! De ideale combinatie met de compote van appels en groenten.

Médaillon de veau au chou-fleur à la compote Easy Chef à la Belge
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 30 min
  • icon-users Serving 2 pers
Ingrediënten
              Bereidingswijze

               Médaillon de veau au chou-fleur à la compote Easy Chef à la Belge

              1. Smeer de bloemkool royaal in met de boter en plaats in een voorverwarmde oven van 180 °C. Overgiet de bloemkool om de 5 minuten met de gesmolten boter. Bestrooi de bloemkool met de gehakte hazelnoten wanneer ze gaar is.
              2. Bak de kalfsmedaillons mooi rosé. Laat ze even rusten en snijd ze vervolgens in 3 stukken.
              3. Dresseer op een bord met de Easy Chef-compote op Belgische wijze en een plak bloemkool.
              4. Druppel er wat bruine boter van de bloemkool over en bestrooi met nog wat gehakte hazelnoot.
              5. Werk eventueel af met krokante chips van aardappel.
              6. Tip: serveer met in de oven gebakken Charlotte-aardappelen met wat rozemarijn. U kunt het kalfsvlees vervangen door varkensvlees.

                  Hmmm

                  Recept samengesteld voor Materne door chef Marc Clément.

                  Enjoy!

                  Ook nu

                  gewoon thuisbezorgd!

                  Beveiligde betalingen

                  Bancontact / Visa / Mastercard

                  Verzorgde verzending

                  in een mooi pakket

                  Personaliseer uw boodschap

                  bij uw pakket