Easy Chef
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Pan bagnat met kip met Easy Chef-compote op Aziatische wijze
Dit broodje is een specialiteit uit Nice. Het krijgt een nieuwe invulling met Easy Chef op Aziatische wijze, onze compote met appels en groenten. Als exotische smaken samenkomen met Belgische appels ...

- Difficulty simple
- Prep 30 min
- Serving 2 pers
Ingrediënten
-
2 pan bagnat-broodjes
-
1 kipfilet
-
1 theelepel currypoeder of lahtor (of een andere Aziatische kruidenmengeling)
-
50 g sojascheuten
-
100 g slamix
-
2 eetlepels yoghurtdressing
Bereidingswijze
- Kruid de kipfilet met de kruidenmengeling naar keuze.
- Bak de kip goudgeel.
- Breek de onderkant van de sojascheuten af en meng met de yoghurtdressing en wat kruidenmengeling.
- Snijd de kipfilet in de lengte in sneetjes.
- Vul het broodje met de Aziatische compote van Materne en met de kip.
- Werk af met de sojascheuten en de slamix.
- Tip: Varieer met andere kruidenmengelingen, andere compotes van Materne en eventueel gepaneerde visreepjes of teriyakisteak.
Hmmm
Recept samengesteld voor Materne door chef Marc Clément.
Enjoy!
Liked this? Share