Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Plats

Hoevekip met aardappelen en Easy Chef-compote op Belgische wijze

Ontdek en herontdek een klassieker voor uw feesttafel. Proef deze hoevekip met Easy Chef-compote op Belgische wijze, de perfecte combinatie van appels en groenten.

Poulet fermier accompagné de pommes de terre à la compote Easy Chef à la Belge
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 30 min
  • icon-users Serving 2 pers
Ingrediënten 
              Bereidingswijze

               Poulet fermier accompagné de pommes de terre à la compote Easy Chef à la Belge

              1. Snijd 2 van de aardappels overlangs in 2 dikke plakken. Steek er met behulp van een uitsteekvorm tonnetjes uit.
              2. Zet de tonnetjes tegen elkaar in een antikleefpan (de pan mag niet veel groter zijn dan de hoeveelheid tonnetjes).
              3. Zet de aardappeltjes half onder water. Voeg de boter, tijm en laurier toe. Dek af met een boterpapier en laat op een middelhoog vuur garen tot het vocht volledig verdampt is en de aardappeltjes onderaan gekarameliseerd zijn (de aardappelen niet draaien).
              4. Snijd de andere aardappel in flinterdunne plakjes voor chips en frituur deze op 150 °C.
              5. Bak de hoevekipfilet goudbruin. Snijd de kipfilet overlangs in twee.
              6. Dresseer met de Easy Chef-compote op Belgische wijze en de aardappelen op het bord en werk af met een takje tijm.

                Hmmm

                Recept samengesteld voor Materne door chef Marc Clément.

                Enjoy!

                Ook nu

                gewoon thuisbezorgd!

                Beveiligde betalingen

                Bancontact / Visa / Mastercard

                Verzorgde verzending

                in een mooi pakket

                Personaliseer uw boodschap

                bij uw pakket