Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Plats

Op het vel gebakken zalm met Easy Chef-compote op Aziatische wijze

Zalm mi-cuit met extra knapperig vel, wie heeft daar wel oren naar? Ontdek dit heerlijke recept met onze nieuwe Easy Chef-compote op Aziatische wijze.

Saumon cuit sur peau à la compote Easy Chef à l'Asiatique
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 30 min
  • icon-users Serving 2 pers
Ingrediënten 
              Bereidingswijze

               Saumon cuit sur peau à la compote Easy Chef à l'asiatique

              1. Kook de broccoli gaar in gezouten water en leg vervolgens onmiddellijk in ijswater. 
              2. Laat de jonge worteltjes of de mini-pastinaak in de oven garen op 180 °C (meng de gewassen groenten met een scheutje olijfolie, doe ze in een braadslede en laat ze zo garen in de oven).
              3. Bak de zalm op de velkant tot het vel krokant is, maar de zalm nog een beetje rauw is binnenin. Draai om en laat nog een halve minuut in de pan rusten. Haal de helft van het vel los en vul op met de Easy Chef-compote op Aziatische wijze.
              4. Dresseer op het bord met de broccoli en de groenten. Werk af met de mayonaise gemengd met de Oosterse kruidenmengeling. Versier met de groene kruiden.
              5. Tip: serveer deze zalm met fijngesneden rauwe spitskool op smaak gebracht met wat rijstazijn en Griekse yoghurt.

                Hmmm

                Recept samengesteld voor Materne door chef Marc Clément.

                Enjoy!

                Ook nu

                gewoon thuisbezorgd!

                Beveiligde betalingen

                Bancontact / Visa / Mastercard

                Verzorgde verzending

                in een mooi pakket

                Personaliseer uw boodschap

                bij uw pakket