Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Easy Chef
Hoofdgerechten

Gevulde tomaten met gehakt, Griekse pasta en Provençaalse saus

Breng de zon op uw bord met deze gevulde tomaten in Provençaalse stijl.

Tomates farçies aux pâtes grecques et à la compote Easy Chef à la provençale
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 30 min
  • icon-users Serving 4 pers
Ingrëdienten (4 personen) 
  • 8 tomaten
  • 1 pot Easy Chef op Provençaalse wijze
  • 400 gr gemengd runder- en varkensgehakt
  • 1 ui
  • 2 el volkoren paneermeel
  • 2 teentjes look
  • 1/2 busseltje verse basilicum
  • 8 tl rijst
  • 300 gr Griekse pasta
  • 1 el groentebouillon
  • 1 takje rozemarijn
  • 50 gr parmezaan
  • zout / peper / olijfolie
              Bereiding

              Tomates farçies aux pâtes grecques et à la compote Easy Chef à la provençale

              1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
              2. Was de tomaten. Snijd er een hoedje af en hol ze uit met behulp van een parisienneboor.
              3. Houd het binnenste van de tomaten bij.
              4. Pel de look en de ui, was de basilicum.
              5. Doe een van de twee teentjes look, de ui en de basilicum in een keukenrobot en hak ze fijn. Voeg peper en zout toe.
              6. Meng het vlees met het paneermeel, voeg de fijngehakte look en ui en het tomatenvlees toe, en meng.
              7. Breng in elke uitgeholde tomaat 1 tl rijst aan (de rijst zal het sap van de tomaat opnemen).
              8. Vul de tomaten vervolgens verder met de vleesvulling, leg de hoedjes er opnieuw op en zet 35 tot 40 minuten in de oven.
              9. Stoof ondertussen in een scheutje olijfolie de look aan met het takje rozemarijn. Voeg de Easy Chef op Provençaalse wijze toe en laat sudderen op een zacht vuurtje.
              10. Voeg in de pot met kokend water de Griekse pasta toe met wat zout en laat vervolgens 8 minuten koken met een deksel erop.
              11. Meng de Griekse pasta met de Easy Chef-saus.
              12. Lepel de Griekse pasta in een diep bord, voeg in het midden 1 of 2 tomaten toe en bestrooi met parmezaanschilfers.

              Tomates farçies aux pâtes grecques et à la compote Easy Chef à la provençale


              Miammmm

              Recept gemaakt voor Materne door Meggan van Fouettmagic.

              Enjoy !

              Ook nu

              gewoon thuisbezorgd!

              Beveiligde betalingen

              Bancontact / Visa / Mastercard

              Verzorgde verzending

              in een mooi pakket

              Personaliseer uw boodschap

              bij uw pakket