Easy Chef
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Open vegetarische wrap met Easy Chef-compote op Provençaalse wijze
Een originele nieuwe invulling van de wrap, met Easy Chef-compote op Provençaalse wijze, de ideale combinatie van appels en groenten.

- Difficulty simple
- Prep 30 min
- Serving 2 pers
Ingrediënten
-
2 maiswraps
-
1 gele courgette
-
1 groene courgette
-
2 paprika’s
-
2 Parijse champignons
-
1 krop krulandijvie
-
verschillende scheutjes van jonge kruiden en eetbare bloemen
-
1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
- Snijd de courgetten in kleine partjes en grill ze in een grillpan of op de barbecue.
- Snijd de paprika in stukjes en de champignons in hele fijne plakjes.
- Bestrijk de wrap met de Easy Chef-compote op Provençaalse wijze en beleg met de verschillende groenten.
- Voeg tot slot de sla en kruiden toe en besprenkel met wat olijfolie.
- Tip: serveer ze met gebakken halloumi, mozzarella of feta of eventueel met merguezworstjes of pitavlees.
Hmmm
Recept samengesteld voor Materne door chef Marc Clément.
Enjoy!
Liked this? Share