Recepten voor uw grote en kleine honger

Nems met compote en chocoladesaus

INGREDIENTEN: (voor 16 stuks)

- 16 loempiavellen van 10 x 10 cm
- 1 bokaal Appelcompote MATERNE
- tijmblaadjes

Voor de chocoladesaus:

- 1 dl Appelsap MATERNE
- 300 g praliné Chocolade
- 5 cl (Wodka, Gin)

BEREIDING:

Leg een loempiavel open en lepel wat appelcompote in het midden met daarop enkele tijmblaadjes. Wrijf de randen van het loempiavel in met wat water en plooi dicht tot een enveloppe. Bevochtig de punt en rol nu verder dicht tot u een mooi rolletje bekomt.
Warm de praliné chocolade met het Appelsap en voeg als extra de gin of wodka toe, laat zeker niet koken (kan perfect in de microgolfoven)
Bak de loempia’s krokant aan in de koekenpan in wat neutrale olie.

PRESENTATIE:

Presenteer telkens 4 loempia’s met de lauwe chocoladedip.