Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
De eindejaarsperiode is nogal een drukke periode. Dit kan een verlinging van de leveringstermijnen veroorzaken.
Wij danken U voor uw begrip.
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !

Breng uw bereidingen in amper 2 minuten tijd op smaak met dit heerlijke recept op basis van Belgische appels met Mexicaanse accenten.

Ik ontdek Easy Chef op tex-mex-wijze

Til uw traditionele kip met appelmoes naar een hoger niveau met dit recept dat een nieuwe invulling heeft gekregen met Belgische appels en aardappels en een subtiele toets van tijm.

Ik ontdek Easy Chef op Belgische wijze

Combineer uw gerechten op basis van kip of vis met het zoete van de kokosmelk en de mango met rode curry en citroenmelisse.

Ik ontdek Easy Chef op Aziatische wijze

De zon is binnen de 2 minuten van de partij aan uw tafel! Een compote die tegelijk zoet en hartig is met de lekkere smaak van ratatouille.

Ik ontdek Easy Chef op Provençaalse wijze

Gezonde aanvullingen voor elke voorkeur

Easy Chef OP BELGISCHE WIJZE
Een smaak van bij ons.

Dit recept, uitsluitend bereid met Belgische appels en aardappels en op smaak gebracht met uien en een subtiele toets van tijm, is ideaal bij de traditionele kip of worst met compote.(klik hier voor het recept). Ik ontdek het

Easy Chef OP TEX-MEX-WIJZE
Voeg wat pit toe aan uw bereidingen.

Houd u van taco’s en burrito’s? Deze heerlijke bereiding op basis van appels, paprika, mais en kidneybonen zal de smaakpapillen van de meest veeleisende fijnproevers weten te bekoren. Ideaal om uw gasten mee te voeren naar verre oorden!

Ik ontdek het

Easy Chef OP AZIATISCHE WIJZE

De Aziatische keuken is een van de favorieten van de Belgen. Met deze Easy Chef-compote belanden heel Azië en de exotische smaken van dit continent op uw bord. En het is nog gezond ook!

Ik ontdek het

Easy Chef OP PROVENÇAALSE WIJZE

Wie zei ook alweer dat het altijd grijs is in België? Met Easy Chef op Provençaalse wijze bij de maaltijd is de zon binnen de 2 minuten van de partij aan uw tafel! Een compote die tegelijk zoet en hartig is met de lekkere smaak van ratatouille.

Ik ontdek het

#Bedanktvruchten

Mijn moeder maakte elke zondag kip met appelmoes voor ons. Nu is het mijn beurt om die traditie voort te zetten bij mijn kinderen. Ik voeg er een originele touch aan toe door er de compote Easy Chef op Belgische wijze bij te doen. Een lekkernij!

Volg ons op Facebook
Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket