Entrées
Pruimen, parmaham en mozzarella
Dit recept met parmaham, mozzarella en pruimen zal u op warme zomerdagen bekoren. Probeer het nu!
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 16 pruimen op wijnazijn Materne
- 1 bolletje buffel mozzarella
- 4 sneetjes Gandaham
- Verse rucola
- Hazelnoten
Voor de saus
- 200 g platte kaas
- 50 g pruimencompote Materne
Bereiding
- Laat de pruimen uitlekken en ontpit ze.
- Vul op met stukjes buffelmozzarella en rol in halvesneetjes Gandaham.
- Schik op een ingeoliede ovenplaat en gaar gedurende 1min in een voorverwarmde oven van 200°C.
- Meng de platte kaas met de pruimencompote, smeek af met peper en zout.
- Hak de hazelnoten.
- Presentatie : presenteer telkens wat saus met daarop de pruimenpakketjes.
- Werk af met rucola en gehakte hazelnoot.
Miammmm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share