Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Entrées

Pruimen, parmaham en mozzarella

Dit recept met parmaham, mozzarella en pruimen zal u op warme zomerdagen bekoren. Probeer het nu!

Prunes, jambon de Parme et mozzarella
Ingrediënten (voor 4 personen)

        Voor de saus

            Bereiding

            Laat de pruimen uitlekken en ontpit ze.
Vul op met stukjes buffelmozzarella en rol in halvesneetjes Gandaham. Schik op een ingeoliede ovenplaat en gaar gedurende 1min in een voorverwarmde oven van 200°C. Meng de platte kaas met de pruimencompote, smeek afmet peper en zout. Hak de hazelnoten. Presentatie : presenteer telkens wat saus met daarop de pruimenpakketjes. Werk af met rucola en gehakte hazelnoot.

            1. Laat de pruimen uitlekken en ontpit ze.
            2. Vul op met stukjes buffelmozzarella en rol in halvesneetjes Gandaham.
            3. Schik op een ingeoliede ovenplaat en gaar gedurende 1min in een voorverwarmde oven van 200°C.
            4. Meng de platte kaas met de pruimencompote, smeek af met peper en zout.
            5. Hak de hazelnoten.
            6. Presentatie : presenteer telkens wat saus met daarop de pruimenpakketjes.
            7. Werk af met rucola en gehakte hazelnoot.

            Miammmm

            Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

            Enjoy !

            Gratis levering

            gewoon thuisbezorgd!

            Beveiligde betalingen

            Bancontact / Visa / Mastercard

            Verzorgde verzending

            in een mooi pakket

            Personaliseer uw boodschap

            bij uw pakket