Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl

Bio is meer dan een label, het is een levenskeuze. Een keuze om voedingswaren te consumeren die geteeld zijn zonder chemische producten, die beter zijn voor het milieu en voor onze gezondheid. Voor iedereen die die keuze heeft gemaakt, heeft Materne de mooiste biologische boomgaarden geïnspecteerd op zoek naar de lekkerste variëteiten.

Ontdek ons biologisch assortiment

Compote met stukjes of mousseline. Met 100% Belgische biologische appels.

Ontdek ons assortiment biologische compotes

Bio zijn doet goed

Biologisch, allemaal goed en wel,
maar wat wil dat zeggen?

De biologische productiewijze is natuurlijk een maakt geen gebruik van chemische producten - zoals pesticiden, chemische onkruidverdelgers en kunstmest - of van ggo's. Ze past binnen een totaalvisie op duurzame ontwikkeling met respect voor milieu en biodiversiteit.

Ik bestel bio

Biologisch van a tot z

Wij selecteren de biologische variëteiten en boomgaarden waar ons fruit geteeld wordt zorgvuldig. Dankzij onze unieke procedés voor bewaring en bereiding weten we alle smaak en voedingswaarde van het fruit vast te houden. Natuurlijk ... van bij ons tot bij u.

Ik bestel bio

Bio ❤️ bijen

Bij Materne maken we geen honing. Maar we houden van bijen want die spelen een centrale rol voor de biodiversiteit ... en onze boomgaarden.
Om hen te bedanken zijn we trouwens meter van een aantal bijenkasten in België.
From Bio to Bees, with Love!

Ik bestel bio

#RechtUitHetHart

Kip met appelmoes op zondag, dat is een beetje mijn madeleine van Proust. Het was zo kenmerkend voor mijn kindertijd en nu zet ik de traditie verder. En voor de appelmoes grijp ik nog altijd terug naar Materne!

Facebook

Volg ons op Facebook
Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket