Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl

Het vruchtvlees van de sinaasappel zit vol vitamines en energie en het is van nature verrukkelijk. Het is rijk aan calcium en bevat bovendien magnesium, potassium en vezels. 

Sinaasappels in al hun vormen

Onze sinaasappels

Merk op: een sinaasappel kan groen en toch rijp zijn. Het enige criterium dat ertoe doet is de stevigheid. Proef hem dus in al zijn vormen.

Wist u dat?

Een beetje geschiedenis:
er was eens ... de sinaasappel!

De sinaasappel maakt deel uit van de grote familie van de citrusvruchten en meer specifiek de familie van de roosachtigen. Deze vrucht komt oorspronkelijk uit China en is bij ons terechtgekomen door de kruistochten die tussen de 11e en 13e eeuw plaatsvonden in het Oosten. De sinaasappel werd eerst geteeld op Sicilië en raakte van daaruit verspreid over de rest van Europa. Tegenwoordig wordt hij vooral geteeld in Brazilië en de Verenigde Staten.

Ontdek onze assortimenten op basis van sinaasappel

Sinaasappels zijn goed voor de gezondheid

Wist u dat een enkele sinaasappel de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C bevat? Vitamine C is de brandstof van het lichaam, ze verbetert ons afweersysteem en geeft onze arme vermoeide lichamen een stevige boost. Dankzij de sinaasappel krijgen we dus minder verhoudheden, pijntjes en winterdipjes. Een sinaasappel, dat is het hele jaar zomer.

Geen enkele reden dus om ze u te ontzeggen

De sinaasappel doet het
uitstekend in gelei of marmelade

Van de zogenaamde bittere sinaasappels of pomeransen worden geleien, marmelades en sauzen gemaakt. De zogenaamde zoete sinaasappels zijn de vruchten die we zo recht uit het vuistje eten. Perssinaasappels, zowel de oranje soorten als de bloedsinaasappels met hun mooie rode vruchtvlees, leveren bij het persen heerlijk sinaasappelsap op dat alle voedingswaarde van het fruit behoudt als het vers gedronken wordt. 

Hmmm sinaasappelmarmelade
Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket