Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl

Ananas zorgt voor smaak en kleur in maaltijden. In ronde schijven prijkt zijne majesteit de ananas op het bord. Deze vrucht levert volop energie.

Wij willen ananas

Onze ananas

Ananas heeft zonder twijfel alleen maar goeds te bieden. Het is een vrucht met een gematigd suikergehalte die gemakkelijk verteerbaar is. Met dit fruit hoeft u dan ook niet op uw lijn te letten. Dus dames en heren, fasten your seatbelts voor onmiddellijk vertrek, want we trekken met de ananas naar tropische oorden voor de gezondheid.

Wist u dat?

Een onmiskenbare troef voor de gezondheid

Ananas bevat een ruime waaier aan vitamines en mineralen. De vezels bevatten jodium, kalium, vitamine A, vitamine B en vitamine C. De ananas is dus helemaal mee met het alfabet. Met zoveel vitamines ga je er vanzelf goed uitzien!

Ananas, de partner voor uw gezondheid

Een beetje geschiedenis en plantkunde

Christoffel Columbus bracht uit Amerika een uitzonderlijke vrucht mee, de ananas. Hij viel in de smaak en veroverde Europa, in die mate zelfs dat hij de bijnaam ‘koningsfruit’ kreeg. Weg met dat grijs, daar komt de zon. De ananas is geen vrucht maar een plant of eerder een verzameling vruchten. Vanuit biologisch oogpunt is de ananas samengesteld uit 100-200 bloemen die een geheel van vergroeide bessen vormen. Die vormen het sappige vruchtvlees van de ananas.

Geen enkele reden dus om ze u te ontzeggen

What’s in a name

In heel wat talen wereldwijd heet deze vrucht ‘ananas’, waarbij de ‘s’ soms wel en soms niet uitgesproken wordt. In het Spaans en het Engels verwijst de benaming naar de gelijkenis met een dennenappel.

Hmmm nog ananas
Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket