Toast pêche au thon
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 2 pers

Toast van tonijn-perzik

Ingrediënten voor 2 toastjes

  • 2 grote plakken zuurdesembrood, geroosterd
  • 1 blik tonijn naturel (ongeveer 140 gr uitgelekt)
  • 2 el perzikcompote (Materne)
  • 1 volle theelepel mayonaise
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 jonge uien, fijngehakt
  • Enkele bladeren rucola

Voorbereiding

  1. Meng in een kom de uitgelekte tonijn met de perzikcompote, de mayonaise, zout en peper. Roer goed door tot je een homogene textuur krijgt.
  2. Smeer de bereiding royaal op de geroosterde zuurdesembroodjes.
  3. Bestrooi de toast met fijngehakte jonge lente-uitjes en voeg een paar blaadjes rucola toe voor een frisse toets.
  4. Proef onmiddellijk om te genieten van het contrast tussen het knapperige brood, de romige spread en de verse kruiden.

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

Genieten !