Sablés au fromage de chèvre, noix et confit d’oignons framboise & marc de Champagne
  • Difficulty simple
  • Serving 6 pers
  • Time 30 min

Zandkoekjes met geitenkaas, walnoten en gekonfijte frambozen-ui & Champagne-marc

Ingrediënten voor 20 zandkoekjes: 
  • 150 gram verse geitenkaas
  • 150gr farine
  • 70 g halfgezouten boter op kamertemperatuur
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 takjes rozemarijn
  • Zout en peper
  • 1 handvol walnoten
  • Frambozen-ui gekonfijt & Champagne-marc

 

Voorbereiding 

  1. Meng alle ingrediënten samen in een keukenmachine.
  2. Voeg de helft van de gemalen walnoten en de helft van de fijngehakte rozemarijn toe.
  3. Vorm een lange, regelmatige worst. Wikkel in vershoudfolie en
  4. Zet minimaal 1 uur in de koelkast.
  5. Verwarm je oven voor op 180°C.
  6. Snijd met een tandeloos mes gewone rondjes van maximaal 1/2 cm dik.
  7. Verdeel de plakjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 10 minuten, tot ze bruin beginnen te worden.
  8. Maak gebruik van de hete oven om de resterende noten +/- 7 minuten te roosteren.
  9. Laat afkoelen op een rooster.
  10. Garneer met gekonfijte uien, voeg een geroosterde walnoot toe en bestrooi met de overgebleven gehakte rozemarijn.

 

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.

Genieten !