Blue Lagoon

Blue lagoon

Ingrediënten 

Voor 2 glazen

                  Bereiding

                  Blue Lagoon

                  1. De avond voordien: snijd de appel in stukjes en leg de stukjes in de diepvries. Ze zullen dienstdoen als ijsblokjes. Maak op het moment dat je de cocktails wilt bereiden fijne appelslierten met een appelschiller.
                  2. Snijd de limoen in fijne schijfjes.
                  3. Neem er een mooi glas bij en leg een schijfje limoen tegen de rand. Je kunt honing gebruiken om het schijfje tegen de rand te ‘kleven’.
                  4. Voeg de appelslierten en de stukjes bevroren appel toe en vul vervolgens aan met de Blue Lagoon Mocktail van Materne.
                  5. Voor een fleurige twist kun je er een viooltje op schikken.

                  Blue Lagoon

                  Blue Lagoon

                    Hmmm

                    Recept samengesteld voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

                    Enjoy!