Ingrediënten voor 4 personen
- 12 Sint-Jakobsschelpen
- 3 eetlepels lichte abrikozen-nectarinejam
- 3 cl olijfolie
- De schil en het sap van een limoen
- Fleur de sel
- Roze bessenpeper
- Aneth
Voorbereiding
- Spoel de sint-jakobsschelpen af, droog ze en plaats ze vervolgens 30 minuten in de vriezer. Hierdoor worden ze steviger, zodat ze gemakkelijker in dunne reepjes kunnen worden gesneden.
- Meng in een bakje de abrikozennectarinejam met het citroensap en de olijfolie. Peper.
- Beleg vier borden met plakjes Sint-Jakobsschelpen en besprenkel met de vinaigrette.
- Zet de borden 30 minuten in de koelkast voordat u ze serveert.
- Bestrooi met limoenschil, fleur de sel, roze peper en dille.
- Genieten :)
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.
Genieten !