Carpaccio de Saint Jacques, vinaigrette à la confiture allégée Materne abricot et nectarine
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 4 pers
  • Time 15 min

Carpaccio van sint-jakobsschelpen, vinaigrette met Materne-lightconfituur van abrikoos en nectarine

Ingrediënten voor 4 personen

    Voorbereiding

    1. Spoel de sint-jakobsvruchten af, droog ze en plaats ze vervolgens 30 minuten in de vriezer. Hierdoor worden ze steviger, zodat ze gemakkelijker in dunne reepjes kunnen worden gesneden. 
    2. Meng in een kommetje de abrikozen-nectarineconfituur met het limoensap en de olijfolie. Kruid met peper.
    3. Dresseer vier borden met plakjes sint-jakobsvruchten en besprenkel met de vinaigrette.
    4. Zet de borden 30 minuten in de koelkast voordat je ze serveert.
    5. Bestrooi met limoenschil, fleur de sel, roze peper en dille. 
    6. Laat het smaken :) 

    Hmmm

    Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagic.

    Enjoy!