Ingrediënten voor 4 personen
- 12 sint-jakobsvruchten
- 3 eetlepels lichte abrikozen-nectarineconfituur
- 3 cl olijfolie
- De schil en het sap van een limoen
- Fleur de sel
- Roze bessenpeper
- Dille
Voorbereiding

- Spoel de sint-jakobsvruchten af, droog ze en plaats ze vervolgens 30 minuten in de vriezer. Hierdoor worden ze steviger, zodat ze gemakkelijker in dunne reepjes kunnen worden gesneden.
- Meng in een kommetje de abrikozen-nectarineconfituur met het limoensap en de olijfolie. Kruid met peper.
- Dresseer vier borden met plakjes sint-jakobsvruchten en besprenkel met de vinaigrette.
- Zet de borden 30 minuten in de koelkast voordat je ze serveert.
- Bestrooi met limoenschil, fleur de sel, roze peper en dille.
- Laat het smaken :)
Hmmm
Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagic.
Enjoy!