Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Christmas
Entrées
Plats

Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen, lichte Materne-abrikoos en vinaigrette van nectarinejam

Een verfijnd en makkelijk recept voor de feestdagen met deze smeltende carpaccio van Sint-jacobsschelpen met abrikozennectarinejam.

Carpaccio de Saint Jacques, vinaigrette à la confiture allégée Materne abricot et nectarine
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 15 min

 

Ingrediënten voor 4 personen

  • 12 Sint-Jakobsschelpen 
  • 3 eetlepels lichte abrikozen-nectarinejam
  • 3 cl olijfolie 
  • De schil en het sap van een limoen 
  • Fleur de sel
  • Roze bessenpeper
  • Aneth

 

    Voorbereiding

     

    1. Spoel de sint-jakobsschelpen af, droog ze en plaats ze vervolgens 30 minuten in de vriezer. Hierdoor worden ze steviger, zodat ze gemakkelijker in dunne reepjes kunnen worden gesneden. 
    2. Meng in een bakje de abrikozennectarinejam met het citroensap en de olijfolie. Peper.
    3. Beleg vier borden met plakjes Sint-Jakobsschelpen en besprenkel met de vinaigrette.
    4. Zet de borden 30 minuten in de koelkast voordat u ze serveert.
    5. Bestrooi met limoenschil, fleur de sel, roze peper en dille. 
    6. Genieten :) 

     

    Miammmm

    Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.

    Genieten ! 

    Gratis levering

    gewoon thuisbezorgd!

    Beveiligde betalingen

    Bancontact / Visa / Mastercard

    Verzorgde verzending

    in een mooi pakket

    Personaliseer uw boodschap

    bij uw pakket