coupe glacée aux couleurs de la Belgique
  • Difficulty simple
  • Prep 30 min
  • Serving 6 pers

IJscoupe in de Belgische driekleur

Ingrediënten voor 1,5 l ijs:  
Voor het basisijs:
  • 350 g Griekse yoghurt
  • 200 g mascarpone
  • 75 g poedersuiker 
Als toevoeging:
    Bereiding

    Bosbessenconfituur van Materne, Viervruchtengelei van Materne, Frambozenconfituur van Materne
    1. Doe alle ingrediënten voor het basisijs in een blender. Meng tot je een homogeen mengsel krijgt.
    2. Verdeel de basis die je op die manier verkrijgt over drie kommen.
    3. Voeg 1/2 pot confituur toe aan elke kom en meng of mix alles opnieuw goed door elkaar.
    4. Schep de bereiding in potten met een deksel en zet gedurende minstens 12 uur in de diepvriezer.
    5. Serveer een bol van elke smaak in een mooie coupe en dien meteen op.

    IJscoupe in de Belgische driekleur

    Miammmm

    Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

    Enjoy !