Desserts
IJscoupe in de Belgische driekleur
Ontdek ons onweerstaanbare recept voor ijs in de Belgische driekleur, dat je instant meevoert naar momenten vol geluk en smaakgenot.
- Difficulty simple
- Prep 30 min
- Serving 6 pers
Ingrediënten voor 1,5 l ijs:
Voor het basisijs:
- 350 g Griekse yoghurt
- 200 g mascarpone
- 75 g poedersuiker
Als toevoeging:
Bereiding
- Doe alle ingrediënten voor het basisijs in een blender. Meng tot je een homogeen mengsel krijgt.
- Verdeel de basis die je op die manier verkrijgt over drie kommen.
- Voeg 1/2 pot confituur toe aan elke kom en meng of mix alles opnieuw goed door elkaar.
- Schep de bereiding in potten met een deksel en zet gedurende minstens 12 uur in de diepvriezer.
- Serveer een bol van elke smaak in een mooie coupe en dien meteen op.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !
Liked this? Share