Entrées
Kramiek, wildpaté vol van fruit
Perfect voor het aperitief, denk maar aan onze toastjes van keramiek vergezeld van een paté van wild met vruchten.
- Difficulty simple
- Serving 4 pers
Ingrediënten
-
4 sneetjes kramiek
-
4 sneden wildpaté (fazant, everzwijn, naar keuze)
-
1 bokaal Materne bosbessen-frambozenconfituur
-
verse munt
Voor de jus:
- 3 dl Sinaassap Materne
- 100 g Sinaasappelmarmelade
- 1 dl Mandarin Napoléon
Bereiding
- Grill de kramiek.
- Beleg deze met de wildpaté en smeer er de bosbessen-frambozenconfituur op.
- Mix de ingredienten voor de saus en laat inkoken tot een stoperige saus.
- Presenteer reepjes kramiek en werk af met de saus en reepjes munt.
- Smakelijk :)
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Stefaan Daeninck. Photo: www.bartvanleuven.com
Enjoy !
Liked this? Share