Croissandwich à la confiture de myrtilles Nostalgie, brie et bacon.
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Time 15 min

Croissandwich met Nostalgia bosbessenjam, brie en bacon.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 croissants
  • 200 gr de brie
  • 4 tot 6 dikke plakken gerookt spek
  • Een paar slabladeren
  • Nostalgische bosbessenjam
  • 1 gehakte sjalot

Voorbereiding

  1. Snijd de croissants in de lengte doormidden.
  2. Leg het plakje spek erop.
  3. Snijd de Brie in plakjes van ongeveer 5 mm dik en schik ze op het spek.
  4. Besmeer met nostalgische bosbessenjam.
  5. Bestrooi met gehakte sjalotjes, voeg een paar blaadjes sla toe en sluit af.

Miamm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

Veel plezier!