Ingrediënten
- 200 g havervlokken
- 60 gr boekweitvlokken
- 100 g universele bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 55 g zachte ongezouten boter
- 60 ml amandelboter
- 1 pot de lightconfituur met pruimen
- 2 eieren
- 250 ml melk
- 170 g fijngehakte hele amandelen + voor decoratie
- 170 g witte chocoladedruppels
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C .
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en laat het aan twee kanten overlappen.
- Meng alle natte ingrediënten in een kom en voeg daarna één voor één de droge ingrediënten toe.
- Verdeel de helft van het mengsel over de bakplaat en druk lichtjes aan om het oppervlak gelijkmatig te maken.
- Bestrijk met een royale laag lightconfituur met pruim en bestrijk vervolgens met het resterende mengsel.
- Druk het mengsel samen en voeg een paar gemalen amandelen toe als decoratie.
- Bak 30 minuten of tot ze goudbruin zijn.
- Laat volledig afkoelen voordat je ze in repen snijdt.
Hmmm
Recept samengesteld voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy!