Goûters
Petits-Déjeuners
Petits-Déjeuners
Eiwitreep met fruitbeleg pruim
Laat u verleiden door de zoetheid van een zelfgemaakte eiwitreep, waar de rijkdom aan eiwitten samenkomt met de verrukkingen van pruim fruitbeleg , voor een tussendoortje dat even voedzaam als lekker is!
- Prep 30 min
- Time 30 min
Ingrediënten
- 200 gr havermout
- 60 gr boekweitvlokken
- 100 gr bloem voor alle doeleinden
- 1 theelepel bakpoeder
- 55 g zachte ongezouten boter
- 60 ml amandelboter
- 1 blikje fruitbeleg pruim
- 2 eieren
- 250 ml melk
- 170 gram hele gemalen amandelen + voor decoratie
- 170 g witte chocoladestukjes
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en laat het aan twee kanten overhangen.
- Meng alle natte ingrediënten in een kom, meng en voeg vervolgens de droge ingrediënten één voor één toe.
- Verdeel de helft van de bereiding op het bord en druk lichtjes aan om het oppervlak gelijkmatig te maken.
- Bestrijk met een royale laag pruim fruitbeleg en verdeel het resterende mengsel opnieuw.
- Pak alles bij elkaar, voeg nog een paar gemalen amandelen toe ter decoratie.
- Bak gedurende 30 minuten of tot ze goudbruin zijn.
- Laat volledig afkoelen voordat je het in repen snijdt.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagie.
Genieten !
Liked this? Share