Barre protéinée à la confiture de prune allégée
  • Prep 30 min
  • Time 30 min

Eiwitreep met fruitbeleg pruim

Ingrediënten

  • 200 g havervlokken
  • 60 gr boekweitvlokken
  • 100 g universele bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 55 g zachte ongezouten boter
  • 60 ml amandelboter
  • 1 pot de lightconfituur met pruimen
  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • 170 g fijngehakte hele amandelen + voor decoratie
  • 170 g witte chocoladedruppels

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C .
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier en laat het aan twee kanten overlappen.
  3. Meng alle natte ingrediënten in een kom en voeg daarna één voor één de droge ingrediënten toe.
  4. Verdeel de helft van het mengsel over de bakplaat en druk lichtjes aan om het oppervlak gelijkmatig te maken.
  5. Bestrijk met een royale laag lightconfituur met pruim en bestrijk vervolgens met het resterende mengsel.
  6. Druk het mengsel samen en voeg een paar gemalen amandelen toe als decoratie.
  7. Bak 30 minuten of tot ze goudbruin zijn.
  8. Laat volledig afkoelen voordat je ze in repen snijdt.

Hmmm

Recept samengesteld voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

Enjoy!