Petits-Déjeuners
Plats
Plats
Bagels met gerookte zalm, kwark met kruiden en confituur So Fruit kersen
Een smakelijke zalmbagel om van te genieten voor je zoete en hartige trek in de ochtend of als middaglunch. Het is gewoon heerlijk!
- Prep 15 min
- Serving 1 pers
Ingrediënten voor 4 bagels
- 4 plakjes gerookte zalm
- 2 handjes verse babyspinazie
- 4 eetl Fruit-kersenjam dus
- 100 gram verse kaas
- 1/2 fijngesneden sjalot
- Een paar takjes gehakte bieslook
- Zout peper
- 3 eetlepels vloeibare room
Voorbereiding
- Bereid de kwark: meng in een kom de kaas, fijngehakte sjalot, bieslook, vloeibare room, zout en peper. Reserveren.
- Rooster de bagels aan beide kanten.
- Bestrijk de bodem van de bagels met kaas, verdeel de gerookte zalm erover en voeg een paar blaadjes spinazie toe.
- Voeg vervolgens een paar puntjes So Fruit-kersenjam toe en bedek met de andere helft van de bagel.
- Genieten :)
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.
Genieten !
Liked this? Share