Bagels saumon fumé, fromage blanc aux herbes et confiture So fruit cerises
  • Prep 15 min
  • Serving 1 pers

Bagels met gerookte zalm, kwark met kruiden en confituur So Fruit kersen

Ingrediënten voor 4 bagels

  • 4 plakjes gerookte zalm
  • 2 handvol verse babyspinazieblaadjes
  • 4 el kersenjam van So Fruit
  • 100 g fromage frais
  • 1/2 sjalot, fijngesneden
  • Een paar takjes geknipte bieslook
  • Zout en peper
  • 3 eetlepels slagroom

Voorbereiding

  1. Bereid de fromage blanc: meng in een kom de kaas, fijngesneden sjalot, bieslook, room en breng op smaak met zout en peper. Zet apart.
  2. Rooster de bagels aan beide kanten.
  3. Besmeer de bodem van de bagels met fromage frais, schik de gerookte zalm erop en voeg een paar spinaziescheuten toe.
  4. Werk af met een paar klodders kersenjam van So Fruit en bedek met de andere helft van de bagel.
  5. Veel plezier :) 

 

Miamm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

Veel plezier!