Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Christmas
Entrées
Plats

Gourmet Gevulde Appels Met Geitenkaas, Walnoten, Eendenborst & Frambozen Ui Confit En Champagne Marc

De appels worden gevuld met een mengsel van geitenkaas, gemalen walnoten, honing en verse kruiden en eendenborst en vervolgens geroosterd in de oven. Deze romige en knapperige vulling past perfect bij de gekonfijte frambozen-ui en champagne-marc. Een verfijnde en evenwichtige begeleiding.

Pommes Farcies Gourmandes au Chèvre, Noix, magret de canard & confit d’oignons à la framboise et marc de champagne
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-users Serving 6 pers

Ingrediënten voor 6 personen 

 

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Spoel de appels af met schoon water en snij een kapje van de bovenkant.
  3. Hol ze uit zonder ze te doorboren, en citroen ze zodat ze niet zwart worden.
  4. Snij de geitenkaas in kleine stukjes.
  5. Meng de kaas met de gemalen walnoten en voeg de in kleine reepjes gesneden eendenborst toe.
  6. Vul elke holte met een beetje mengsel, voeg een beetje gekonfijte frambozen en champagnedraf toe en herhaal de handeling totdat ze gevuld zijn. Breng op smaak met peper.
  7. Beboter een ovenschaal, plaats de appels afgedekt met de dop en giet een half glas water op de bodem. Bestrijk de appels met gesmolten boter en bak ze 15 tot 25 minuten.
  8. Geef de appels tijdens het koken 2 tot 3 keer water met het sap, zodat ze bruin worden.

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagie.

Genieten ! 

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket