Goûters
Petits-Déjeuners
Petits-Déjeuners
Granola van appelmousseline
Waarom probeer je niet eens je eigen granola-recept te maken?
Simpel, gezond en ontzettend lekker met onze appelmousseline. Het kleine extraatje? Er zit geen toegevoegde suiker in.
- Difficulty simple
- Prep 30 min
- Serving 4 pers
Ingrediënten voor 1 potje granola
- 2 eetlepels plantaardige olie
- 200 gram havermout
- 200 gr oliehoudende zaden naar keuze (amandelen, hazelnoten, enz.)
- 50 gram zaden (zonnebloem, lijnzaad, pompoen, enz.)
- 1 theelepel vanille-extract
- 1 theelepel kaneel
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng alle ingrediënten in een slakom.
- Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats in de oven.
- Kook gedurende 25 minuten, af en toe roerend.
- Laat de granola afkoelen; in een luchtdichte trommel kun je hem enkele weken bewaren.
- Genieten :)
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.
Genieten !
Liked this? Share