Desserts
Goûters
Goûters
Halloween-geesten
Ouuuhh, het is de terugkeer van Halloween 👻
Om dit heidense feest te vieren kunt u uzelf trakteren op onze kleine bladerdeegjes gevuld met aardbeiengelei. Krokant en heerlijk, ze laten je huiveren... van plezier.
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 6 pers
Ingrediënten voor 6 geesten
- 1 bladerdeeg
- 1 ei
- 1 blikje van Materne-aardbeiengelei
- 2 eetlepels suiker
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Verdeel het bladerdeeg over het werkvlak.
- Gebruik een koekjesvormer om de geesten uit te snijden.
- Knip bij de helft van de geesten de ogen en mond uit.
- Plaats 1 theelepel jam in het midden van elk spookje.
- Leg twee uitgesneden gebakjes op elkaar en druk de randen voorzichtig tegen elkaar. Gebruik een vork om af te dichten.
- Bestrijk de geesten met een mengsel van losgeklopt ei en water.
- Bestrooi met suiker.
- Bak 20 tot 25 minuten tot de geesten goudbruin zijn.
- Verslinden :)
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.
Genieten !
Liked this? Share