Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Christmas
Plats

Kalkoenborst gevuld met gekonfijte bosbessen, appels, walnoten en kruiden

De feestdagen komen dichterbij! Ontdek ons ​​kalkoenrecept gevuld met cranberrycompote. Gewoonweg heerlijk... feestelijk genot!
Poitrine de Dinde Farcie au Confit d’Airelles, Pommes, Noix et Herbes
  • icon-puzzle-piece Difficulty difficile
  • test Prep 30 min
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-users Serving 6 pers
  • icon-clock Time 30 min

Ingrediënten voor 4 tot 6 personen 

  • 1 kg gevulde kalkoenborst

  • Zout & peper
  • 1 tot 2 teentjes knoflook
  • 1 gesnipperde ui
  • 2 appels
  • 25g gehakte walnoten
  • 3/4 pot gekonfijte cranberry
  • Tijm, naar uw smaak
  • 1/2 tl gerookte paprika
  • Witte wijn of bouillon naar keuze
  • Olijfolie of boter

 

Voorbereiding

  1. Verhit de olie in een pan, fruit de ui en de gehakte knoflook.

  2. Voeg de in blokjes gesneden appel toe en kook ongeveer 5 minuten op laag vuur.
  3. Voeg de grofgehakte walnoten toe, de gekonfijte en bestrooi met tijm.
  4. Plaats het appelmengsel in het midden van de kalkoenfilet en rol op.
  5. Bind vast met een touwtje, trek goed aan en plaats de gevulde borst in een ovenschaal.
  6. Besprenkel met olie of boter, witte wijn of bouillon, bestrooi met gerookte paprikapoeder en bak in de oven op 190ºC gedurende ongeveer 1 uur, regelmatig bedruipen.

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagie.

Genieten ! 

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket