Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Christmas
Plats

Kwartel gevuld met peperkoek, Materne cranberrycompote en aardappelpuree

Als u nog niet weet waar uw feestmaaltijd van gemaakt zal worden, probeer dan ons recept voor gevulde kwartels! Voor zoetzure liefhebbers: ontdek een smeltende vulling met peperkoek- en cranberrycompote, een must-try.

Cailles farçies au pain d’épices, compote d’airelles Materne et purée de pommes de terre
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 30 min
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 60 min

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 tot 6 kwartels
  • 150 gram peperkoek
  • 90 g boter
  • 6 sjalotten
  • 650 ml kippenbouillon
  • Klopje boter

 

Begeleiding

  

    Voorbereiding

     

    1. Verkruimel de peperkoek met de hand.
    2. In een pan de gesnipperde sjalotjes op laag vuur bruin bakken met een klontje boter tot de sjalot zacht begint te worden.
    3. Voeg de verkruimelde peperkoek toe, meng en kook nog een paar minuten
    4. Zout en peper en haal dan van het vuur.
    5. Vul de kwartels met het preparaat, bind ze vast of sluit ze met tandenstokers en plaats ze in een ovenschaal. Zout, peper en besprenkel de kwartels met olijfolie of boter.
    6. Giet de kippenbouillon op de bodem van de schaal. Bak gedurende 35 minuten en bedruip de kwartels regelmatig met het sap. 
    7. Schik de aardappelpuree met een riempje op het bord.
    8. Voeg de hete cranberrycompote en de kwartel toe.
    9. Genieten :) 

     

    Miammmm

    Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.

    Genieten ! 

    Gratis levering

    gewoon thuisbezorgd!

    Beveiligde betalingen

    Bancontact / Visa / Mastercard

    Verzorgde verzending

    in een mooi pakket

    Personaliseer uw boodschap

    bij uw pakket