Desserts
Récolte
Récolte
Mascarponemousse met Aardbeien-Rabarber Oogstconfituur
Wil je een fris en makkelijk te maken recept? Ontdek onze mascarponemousse en Aardbeien-rabarberoogst confituur. Een zoete harmonie van lentesmaken!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Time 15 min
Ingrediënten voor 4 kleine glaasjes
- 4 theelepels granola
- Aardbeien-rabarberoogst confituur
- Een paar muntblaadjes
- 250 gr mascarpone
- 2 eiwitten
- 2 eetlepels rietsuiker
- 1 gele citroen
Voorbereiding
- Bereid het schuim voor.
- Klop de eiwitten stijf met een elektrische mixer.
- Voeg de mascarpone, suiker en citroenschil toe (zoveel als je wilt) en klop opnieuw tot een gladde massa.
- Giet het mengsel in een spuitzak.
- Stroop de bodem van de glaasjes, voeg het equivalent van 1 eetlepel confituur toe en pijp opnieuw.
- Bestrooi met granola en voeg een paar verse muntblaadjes toe.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagie.
Genieten !
Liked this? Share