Overnight Porridge à la Fraise, Chocolat et Noisettes Grillées
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 1 pers
  • Time 60 min

Overnight Porridge met aardbei, chocolade en geroosterde hazelnoten

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 50 g havermout
  • 100 ml melk (koe of groente, naar keuze)
  • 1 theelepel rietsuiker (of naar jouw smaak)
  • 1 càs van aardbeiengelei (of aardbeienjam)
  • 15 g pure of melkchocolade, gesmolten
  • 1 el geroosterde hazelnoten, gemalen

Voorbereiding

 

  1. Meng de havermout, melk en suiker in een kom of pot. Meng goed om de vlokken te bedekken.
  2. Dek de kom af en zet hem 1 uur in de koelkast, zodat de vlokken de melk beginnen op te nemen.
  3. Haal na 1 uur de kom uit de koelkast en doe de aardbeiengelei in een dun laagje bovenop de havermout.
  4. Giet de gesmolten chocolade in een dunne, gelijkmatige laag over de aardbeiengelei.
  5. Bestrooi met gehakte geroosterde hazelnoten om het knapperig te maken.
  6. Dek opnieuw af en plaats de kom een ​​nacht in de koelkast.

 

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagie.

Genieten !