Petits-Déjeuners
Pap, pindakaas en bosbessenjam
Voor fijnproevers in de vroege ochtend is deze pap voor jou gemaakt!
Extra bosbessenjam, pindakaas en havermout, super simpel en gewoonweg heerlijk.
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
Ingrediënten voor 4 personen
-
120 g havermout
- 2 bananen
- 30 cl plantaardige melk of koemelk
- 4 eetlepels pindakaas
- 4 eetlepels Materne bosbessenjam
Voorbereiding
- Meng de havermout en melk in een kleine pan.
- Laat sudderen tot de melk door de havermout is opgenomen, en roer regelmatig om verbranding te voorkomen, 4 tot 6 minuten.
- Verdeel in kleine kommen, voeg de pindakaas toe.
- Genieten :)
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.
Genieten !
Liked this? Share