Meteen naar de content
Materne - le bonheur des fruits
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Christmas
Entrées
Plats

Smeltende geroosterde peer met Roquefort en SoFruit frambozenjam

Poire rôtie fondante au roquefort et confiture SoFruit à la framboise
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 30 min
  • icon-users Serving 4 pers

Ingrediënten voor 4 personen 

  • 4 peren
  • Olijfolie
  • 100 g roquefort
  • 4 el frambozenjam (SoFruit)
  • 1 handvol walnoten

Voor ondersteuning

  • Groene salade

Voorbereiding

 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de peren in de lengte doormidden en schep met een meloenlepel het klokhuis eruit, zodat er een klein kuiltje ontstaat.
  3. Doe in elk hol een lepel SoFruit-frambozenjam en voeg naar smaak verkruimelde Roquefort toe.
  4. Bestrooi met gehakte noten en besprenkel met een klein scheutje olijfolie.
  5. Bak tot de peren gaar zijn en de kaas licht gesmolten is, ongeveer 15 minuten in de oven.
  6. Serveer warm met een groene salade als bijgerecht.
  7. Genieten :) 

Miammmm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagie.

Genieten ! 

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket