Christmas
Entrées
Plats
Entrées
Plats
Smeltende geroosterde peer met Roquefort en SoFruit frambozenjam
- Difficulty simple
- Prep 30 min
- Serving 4 pers
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 peren
- Olijfolie
- 100 g roquefort
- 4 el frambozenjam (SoFruit)
- 1 handvol walnoten
Voor ondersteuning
- Groene salade
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd de peren in de lengte doormidden en schep met een meloenlepel het klokhuis eruit, zodat er een klein kuiltje ontstaat.
- Doe in elk hol een lepel SoFruit-frambozenjam en voeg naar smaak verkruimelde Roquefort toe.
- Bestrooi met gehakte noten en besprenkel met een klein scheutje olijfolie.
- Bak tot de peren gaar zijn en de kaas licht gesmolten is, ongeveer 15 minuten in de oven.
- Serveer warm met een groene salade als bijgerecht.
- Genieten :)
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagie.
Genieten !
Liked this? Share