Poire rôtie fondante au roquefort et confiture SoFruit à la framboise
  • Difficulty simple
  • Prep 30 min
  • Serving 4 pers

Smeltende geroosterde peer met Roquefort en SoFruit frambozenjam

Ingrediënten voor 4 personen 

  • 4 peren
  • Olijfolie
  • 100 g Roquefort kaas
  • 4 el frambozenjam (SoFruit)
  • 1 handvol walnoten

Voor ondersteuning

  • Salade verte

Voorbereiding

 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C .
  2. Snijd de peren in de lengte doormidden en schep het klokhuis eruit met een meloenboller om een kleine holte te maken.
  3. Doe een lepel SoFruit frambozenjam in elk holletje en voeg naar smaak verkruimelde Roquefortkaas toe.
  4. Bestrooi met gehakte walnoten en besprenkel met olijfolie.
  5. Bak tot de peren zacht zijn en de kaas een beetje gesmolten, ongeveer 15 minuten.
  6. Serveer warm met een groene salade ernaast.
  7. Veel plezier :) 

Miamm

Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

Veel plezier!