Petits-Déjeuners
Ricottatoast en aardbeienconfituur
Perfect voor een gastronomisch en... fruitig ontbijt 🍓
![Toast à la ricotta & confiture de fraises](http://www.materne.be/cdn/shop/articles/MATERNE_-_Toast_ricotta_Extra_Fraises_-_24-13_insta_5_reduite_1531x1020_crop_center.jpg?v=1706622761)
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 zuurdesem stokbrood
- 200 gram ricotta
- 50 gram verse kaas
- Confituur Extra aardbei
- Citroenschil (volgens uw voorkeuren)
Voorbereiding
- Snij het stokbrood in plakjes van ongeveer 1 cm en rooster deze.
- Meng de ricotta met de roomkaas tot een gladde textuur ontstaat.
- Voeg de citroenschil toe.
- Verdeel het ricottamengsel over de toastjes, doe er een beetje aardbeienconfituur overheen en wat citroenschil ter decoratie.
- Genieten :)
Jammie
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Genieten!
Liked this? Share