Boeuf sauté au curry à la confiture d'ananas

Gestoofd rundvlees met curry en ananasconfituur

Ingrediënten voor 2 personen

  • 500 gram ossenhaas
  • 2 uien
  • Extra ananasconfituur
  • 2 theelepels currypoeder
  • 2 theelepels mosterdzaadjes
  • 2 theelepels korianderzaad
  • 6 eetlepels ananasmarmelade
  • 20 g verse koriander
  • Rijst
  • Zonnebloemolie
  • Peper en zout

Bereiding

  1. Schil de uien en snijd ze fijn.
  2. Verhit de olie in een sauteerpan, voeg het mosterd- en korianderzaad toe, Bak 1 minuut en voeg dan de curry en de uien toe.
  3. Laat ze aanstoven tot ze gaar zijn.
  4. Snijd het rundvlees in reepjes. Voeg het toe aan de bereiding en bak alles gedurende 3 minuten.
  5. Voeg de ananasconfituur toe en laat 2 tot 3 minuten karameliseren.
  6. Voeg peper en zout toe.
  7. Stoof de bereiding gedurende 4 minuten.
  8. Verdeel de rijst over de borden, doe het vlees erbovenop en bestrooi met vers gehakte koriander.

Hmmm

Recept samengesteld voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

Enjoy!