Entrées
Gemarineerde zalmtoast, 3 citrusvruchten cocktail
Probeer nu deze heerlijke zalm toastjes met een 3-citrus cocktail!
Ingrediënten
- 4 sneden ontkorst toastbrood, zacht getoast
- 4 grote sneden rauwe zalm, ontvliesd en ontvet
- 1 rode ajuin
- Verse korianderblaadjes
- 1 komkommer
Voor de vinaigrette
- 100 g Marmelade van Sinaasappels uit Sevilla Nostalgie
- 1 dl olijfolie
- 3 cl Hendrickx Gin
- 2 cl Witte Balsamicoazijn
Voor de cocktail
- 3 dl 3 citrusvruchten Fruitsap Materne
- 1 dl Hendrickx gin
- Ijsblokjes
Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette? Marineerer de zalm in gedurende 20 minuten.
- Schik de zalm op de toast met daarop flinterdunnesneetjes komkommer en rode ajuin. Snijd de toast in 4 gelijke repen.
- Presentatie : Schik de reepjes toast en werk af metkorianderblaadjes, witte peper en druppels vinaigrette.
- Serveer met de cocktail afgewerkt met komkommer enkoriander.
Miammmm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share