Toast de saumon mariné, cocktail aux 3 agrumes

Gemarineerde zalmtoast, 3 citrusvruchten cocktail

Ingrediënten
  • 4 sneetjes toast, licht geroosterd
  • 4 grote plakken rauwe zalm, ontveld en vetvrij
  • 1 rode ui
  • Verse korianderblaadjes
  • 1 naam

Voor de dressing

Voor cocktails

      Voorbereiding
      Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette. Marineer de zalm 20 minuten. Schik de zalm op de toast met daarop dunne plakjes komkommer en rode ui. Snijd de toast in 4 gelijke repen. Presentatie: Schik de reepjes toast en werk af met korianderblaadjes, witte peper en druppels vinaigrette. Serveer de cocktail met de komkommer en koriander.
      1. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette. Marineer de zalm hierin gedurende 20 minuten.
      2. Schik de zalm op de toast met daarop dunne plakjes komkommer en rode ui. Snijd de toast in 4 gelijke repen.
      3. Presentatie: Schik de geroosterde broodreepjes en werk af met korianderblaadjes, witte peper en druppels vinaigrette.
      4. Serveer de cocktail met de komkommer en koriander.

      Miamm

      Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

      Veel plezier!