Ingrediënten
- 4 sneetjes toast, licht geroosterd
- 4 grote plakken rauwe zalm, ontveld en vetvrij
- 1 rode ui
- Verse korianderblaadjes
- 1 naam
Voor de dressing
- 100 g Nostalgia Sevilla sinaasappelmarmelade
- 1 dl olijfolie
- 3 cl de Gin Hendrickx
- 2 cl witte balsamicoazijn
Voor cocktails
- 3 dlMaterne 3-citrussap
- 1 dl de gin Hendrickx
- IJsblokjes
Voorbereiding

- Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette. Marineer de zalm hierin gedurende 20 minuten.
- Schik de zalm op de toast met daarop dunne plakjes komkommer en rode ui. Snijd de toast in 4 gelijke repen.
- Presentatie: Schik de geroosterde broodreepjes en werk af met korianderblaadjes, witte peper en druppels vinaigrette.
- Serveer de cocktail met de komkommer en koriander.
Miamm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Veel plezier!