Apéros
Christmas
DIY
Entrées
Christmas
DIY
Entrées
Toast met gerookte eendenborst, mangoblokjes en gekonfijte frambozenui & champagnedraf
Toast met gerookte eendenborst, een fijngesneden mango-pittig met citroensap en dit alles versterkt door onze gekonfijte frambozen-ui en champagne-draf.
Kleine genoegens... feestelijk!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
- Time 15 min
Ingrediënten voor 20 toastjes
-
7 sneetjes brood
- 1 mango
- 20 plakjes gerookte eendenborst
- Het sap van 1/2 citroen
- Gekonfijte uien met frambozen en Materne-champagnemerk
- Een paar takjes platte peterselie ter decoratie
Voorbereiding
- Snijd met een stervormige koekjesvormer stervormige toastjes uit de sneetjes brood en rooster ze.
- Schil de mango en snijd hem in kleine, gewone blokjes van 3-4 mm.
- Besprenkel ze met citroensap om te voorkomen dat ze bruin worden.
- Verdeel de plakjes gerookte eendenborst over de gegrilde toast.
- Voeg de in blokjes gesneden mango toe, voeg de gekonfijte frambozen- en champagnedrafui toe en garneer met een blaadje platte peterselie.
- Genieten :)
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Megan - Fouettmagie.
Genieten !
Liked this? Share