Plats
Toast van tonijn-perzik

- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 2 pers
Ingrediënten voor 2 toastjes
- 2 grote plakken zuurdesembrood, geroosterd
- 1 blik tonijn naturel (ongeveer 140 gr uitgelekt)
- 2 el perzikcompote (Materne)
- 1 volle theelepel mayonaise
- Zout en peper naar smaak
- 2 jonge uien, fijngehakt
- Enkele bladeren rucola
Voorbereiding
- Meng in een kom de uitgelekte tonijn met de perzikcompote, de mayonaise, zout en peper. Roer goed door tot je een homogene textuur krijgt.
- Smeer de bereiding royaal op de geroosterde zuurdesembroodjes.
- Bestrooi de toast met fijngehakte jonge lente-uitjes en voeg een paar blaadjes rucola toe voor een frisse toets.
- Proef onmiddellijk om te genieten van het contrast tussen het knapperige brood, de romige spread en de verse kruiden.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Genieten !
Liked this? Share