Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
 • fr
 • nl
Apéros

Bladerdeeg-stengels met aardbeienconfituur

Apérotime! Nu alle nieuwsjaarsecepties stillaan gepasseerd zijn is het weer tijd om lekker aan jezelf te denken. Wat dacht je van bladerdeeg-stengels met aardbeienconfituur als hapje en een héérlijk drankje erbij om het weekend te starten?

Torsades de pâte feuilletée à la confiture de fraises
Ingrediënten
   Bereiding
   1. Verwarm de oven voor op 200°C en rol het bladerdeeg uit. Snijd de plak aan de lange zijde in het midden door. Besmeer één gedeelte met de bosvruchtenjam en leg de andere helft hierop.
    Préchauffez le four à 200°C. Déroulez la pâte feuilletée. Verwarm de oven voor op 200°C en rol het bladerdeeg uit. Snijd de plak aan de lange zijde in het midden door. Besmeer één gedeelte met de bosvruchtenjam en leg de andere helft hierop.
   2. Snijd met een scherp mes dunne stroken van het bladerdeeg. Probeer niet te hard te duwen anders bestaat de kans dat je de jam er uit duwt. Neem een stengel en houd deze aan beide uiteinden vast en draai deze een paar keer tot er een twist ontstaat. Doe dit met alle stengels.
    Snijd met een scherp mes dunne stroken van het bladerdeeg. Probeer niet te hard te duwen anders bestaat de kans dat je de jam er uit duwt. Neem een stengel en houd deze aan beide uiteinden vast en draai deze een paar keer tot er een twist ontstaat. Doe dit met alle stengels.
   3. Klop het ei los in een kommetje en bestrijk de stengels hiermee. Strooi daarna wat sesamzadjes over alle stengels en bak ze dan 20min in de oven. Als ze afgekoeld zijn is het smultijd !
    Klop het ei los in een kommetje en bestrijk de stengels hiermee. Strooi daarna wat sesamzadjes over alle stengels en bak ze dan 20min in de oven. Als ze afgekoeld zijn is het smultijd !

    Miammmm

    Recept gemaakt door Materne. 

    Enjoy !

    Gratis levering

    gewoon thuisbezorgd!

    Beveiligde betalingen

    Bancontact / Visa / Mastercard

    Verzorgde verzending

    in een mooi pakket

    Personaliseer uw boodschap

    bij uw pakket