Torsades de pâte feuilletée à la confiture de fraises

Bladerdeeg-stengels met aardbeienconfituur

Ingrediënten
Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het bladerdeeg uit. Snijd in de lengte door midden. Bestrijk de ene helft met aardbeienjam en leg de andere helft erop.
    Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het bladerdeeg uit. Snijd in de lengte door midden. Bestrijk de ene helft met aardbeienjam en leg de andere helft erop.
  2. Snijd het deeg met een scherp mes in dunne repen. Druk niet te hard om te voorkomen dat de jam over de randen loopt. Neem een strook, houd hem aan beide uiteinden vast en draai hem om een twist te maken. Doe hetzelfde met alle stroken.
    Snijd het deeg met een scherp mes in dunne repen. Druk niet te hard om te voorkomen dat de jam over de randen loopt. Neem een strook, houd hem aan beide uiteinden vast en draai hem om een twist te maken. Doe hetzelfde met alle stroken.

  3. Klop het ei los in een kom en bestrijk het met een kwastje. Bestrooi met sesamzaadjes en bak 20 minuten. Eenmaal afgekoeld, genieten!
    Klop het ei los in een kom en bestrijk het met een kwastje. Bestrooi met sesamzaadjes en bak 20 minuten. Eenmaal afgekoeld, genieten!

Miamm

Recept gemaakt door Materne. 

Veel plezier!