Meteen naar de content
Materne - le bonheur des fruits
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Entrées

Bloemkooltaboulé, vinaigrette met aardbeienconfituur

Laat je verleiden door ons heerlijke recept voor bloemkooltaboulé, op smaak gebracht met een vinaigrette met aardbeienconfituur. Een lekkernij!
Chou-fleur en taboulé́, vinaigrette à la confiture de fraises
  • icon-puzzle-piece Difficulty difficile
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 45 min
Ingrediënten voor 4 personen :  
  • 1 rode ui
  • 350 g erwtjes
  • 1 bloemkool
  • 1 takje munt
  • 1 busseltje basilicum
Voor de vinaigrette:
Voor erbij:
  • Lamskoteletten
    Bereiding

    Ingrediënten
     
    1. Verwijder de stronk en de stukjes steel van de gewassen bloemkool, en houd enkel de roosjes over.
    2. Rasp de bloemkool of mix ze tot ze qua textuur op griesmeel gaat lijken.
    3. Kook de erwtjes 8 à 10 minuten in een steelpan met gezouten water. Ze moeten licht knapperig blijven.
    4. Koel ze af onder koud water om ze te laten schrikken zodat ze hun groene kleur behouden.
    5. Schil de rode ui en snijd hem fijn.
    6. Meng in een schotel de bloemkooltaboulé met de versnipperde ui en de erwtjes.
    7. Maak de vinaigrette door alle ingrediënten ervoor te mengen, en giet hem vervolgens over de taboulé.
    8. Meng opnieuw en voeg de vers versnipperde kruiden toe.
    9. Proef en kruid indien nodig bij.
    10. Je kunt bij dit gerecht op de barbecue geroosterde lamskoteletten serveren.
    Bloemkooltaboulé, vinaigrette met aardbeienconfituur
     

    Miammmm

    Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

    Enjoy !

    Gratis levering

    gewoon thuisbezorgd!

    Beveiligde betalingen

    Bancontact / Visa / Mastercard

    Verzorgde verzending

    in een mooi pakket

    Personaliseer uw boodschap

    bij uw pakket