Entrées
Tonijntartaar met ajuin, aardbei en rabarber
Ontdek ons recept voor tonijntartaar met ui en onze heerlijke Materne aardbeien- en rabarberjam!
Ingrédients
- 600 g verse ontvliesdetonijnfilet
Voor de saus
- 2 rode ajuinen
- 1 dl olijfolie
- 100 g aardbeien confituur Materne
- 100 g rabarber confituur Materne
- 5 cl sojasaus
- Verse dragon
Bereiding
- Reinig en snijd de rodeajuin in fijne ringen.
- Stoof de ajuin aan in deolijfolie en laat glazig worden, niet kleuren. Meng er de confituur onder enbreng op smaak met de sojasaus. Laat 15 min. konfijten op een zacht vuur onderdeksel. Neem van het vuur en laat lauw worden, werk af met fijngehakte dragon.
- Presentatie : presenteer de tonijntartaaren schik daarop de ajuin en aardbeien-rabarberconfituur.
- Presenteer met ciabatta, foccacia of naanbrood.
Miammmm
Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy !
Liked this? Share