Ingrediënten
Voor 4 personen
- 4 bolletjes burrata
- 600 g gedopte erwtjes
- kruidenmengeling: dragon, basilicum, tijm, peterselie
- 8 radijzen
- peper en zout
Voor de vinaigrette
- 8 el olijfolie
- 1 à 2 eetlepels Aardbeienconfituur Oogst
Bereiding
- Kook in een pot met gezouten kokend water de erwtjes ‘al dente’ (ongeveer 8 à 12 min afhankelijk van de grootte van je erwten) en steek ze vervolgens onder koud water om ze te laten schrikken zodat ze hun groene kleur behouden.
- Snijd de kruiden fijn en snijd de radijzen in fijne schijfjes.
- Meng in een kom de erwtjes met de versnipperde kruiden, besprenkel met een scheutje olijfolie en bestrooi met peper en zout.
- Verdeel de erwtjes over diepe borden. Leg een bolletje burrata in het midden van elk bord, schik er de schijfjes radijs rond en besprenkel royaal met vinaigrette met de aardbeienconfituur Oogst.
Hmmm
Recette samengesteld voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy!