Plats
Récolte
Récolte
Gebakken perzik, sla, feta en rodebessengelei Oogst
Heb je liever zoet en zuur? Met dit recept kunt u perzik, feta en rode bessengelei combineren. Een eenvoudig, gemakkelijk en smakelijk gerecht om altijd van te genieten.
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 2 pers
- Time 30 min
Ingrediënten voor 2 personen
- 2 perziken
- 150 g feta
- 4 handenvol sla
- 1/2 handvol geroosterde pompoenpitten
- 1 el olijfolie
- Fleur de sel
- 1/2 teentje look
Voor de vinaigrette:
- 2 el rodebessengelei Oogst
- 2 el olijfolie
- 2 el witte balsamicoazijn
Bereiding
- Snijd elke perzik in 6 partjes.
- Verhit een pan met een eetlepel olijfolie, doe er de look in en stoof de partjes perzik vervolgens gedurende 2 minuten aan (draai ze halverwege om).
- Verdeel de sla over de borden en voeg de gegrilde perzik toe
- Verkruimel er de feta over.
- En bestrooi met de pompoenpitten.
- Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette (rodebessengelei, olijfolie en witte balsamicoazijn) en besprenkel er de borden mee.
- Proeven maar :)
Hmmmm
Recept gecreëerd door Meggan.
Enjoy!
Liked this? Share