Entrées
Récolte
Récolte
Toast met eendenborst en kersenconfituur Oogst
Ga voor origineel én lekker met deze toasts met eendenborst en kersenconfituur Oogst. Een voorgerecht waarmee je je tafelgenoten zult verrassen!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 2 pers
Ingrëdienten
Voor 4 personen
- 2 ministokbroodjes
- 8 plakjes eendenborst
- rucola
- Kersenconfituur Oogst
- olijfolie
- lente-uitjes
Bereiding
-
Snijd de broodjes in de lengte doormidden.
-
Doe een beetje olijfolie in een pan en leg de broodjes met de opengesneden kant in de pan.
-
Laat ze even grillen tot het broodkruim knapperig en goudbruin is.
-
Schik de plakjes eendenborst op het brood. Voeg een paar blaadjes rucola en een paar toefjes kersenconfituur Oogst toe. Bestrooi met de fijngesnipperde lente-uitjes en dien op.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !
Liked this? Share