Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
De eindejaarsperiode is nogal een drukke periode. Dit kan een verlinging van de leveringstermijnen veroorzaken.
Wij danken U voor uw begrip.
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Entrées
Oogst

Kalfscarpaccio en vinaigrette met aardbeien-rabarberconfituur Oogst

Deze carpaccio is perfect als fris, licht en smakelijk voorgerecht! Gemaakt van dunne schijfjes rauw kalfsvlees met een vinaigrette op basis van de aardbeienconfituur Oogst. Hmmm, een lekkernij om aan je gasten voor te schotelen of gewoon voor het gezin.

Carpaccio de veau et vinaigrette à la confiture fraise – rhubarbe Récolte
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 15 min
Ingrediënten 

Voor 4 personen

  • 400 g kalfsgebraad
  • 2 lente-uitjes
  • 4 el granaatappelpitten
  • 8 groene druiven
  • 1 kruidenmengeling (peterselie, bonenkruid, basilicum enz.)
  • peper en zout

Voor de vinaigrette

                    Bereiding

                    Carpaccio de veau et vinaigrette à la confiture fraise – rhubarbe Récolte

                    1. Maak de vinaigrette door de olie en de Oogst-aardbeienconfituur te mengen.
                    2. Snipper de kruiden en de lente-uitjes fijn en snijd de druiven in tweeën of in vieren.
                    3. Vraag je slager om het kalfsgebraad in fijne plakjes te snijden. Snijd anders fijne lapjes van het kalfsvlees, leg ze tussen 2 vellen bakpapier en plet ze met behulp van een deegrol of een kookpot met een dikke bodem. Het andere alternatief is plakjes snijden van het nog licht bevroren kalfsvlees.
                    4. Schik de plakjes kalfsvlees op de borden.
                    5. Bestrooi met de fijngesneden kruiden en de lente-uitjes. Verdeel er de granaatappelpitten en de druiven over en besprenkel vervolgens met de vinaigrette.
                    6. Kruid met peper en zout en dien koud op.

                    Carpaccio de veau et vinaigrette à la confiture fraise – rhubarbe Récolte

                    Miammmm

                    Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

                    Enjoy !

                    Gratis levering

                    gewoon thuisbezorgd!

                    Beveiligde betalingen

                    Bancontact / Visa / Mastercard

                    Verzorgde verzending

                    in een mooi pakket

                    Personaliseer uw boodschap

                    bij uw pakket