Ingrediënten
- 1 pot Oogst rode aalbessenconfituur
- 1 l melk
- 500 g zelfrijzende bloem
- 5 eieren
- 2 zakjes vanillesuiker
- Hazelnootpasta
- 250 g rood fruit
Bereiding


- Zeefde bloem en voeg er de vanillesuiker aan toe.
- Maak een kuiltje en breek er de eieren in.
- Giet de melk er beetje bij beetje bij tot de bloem volledig verdwenen is in het beslag.
- Bak de pannenkoeken goudbruin en laat even afkoelen.
- Bestrijd de eerste pannenkoek met een laagje Oogst rode aalbessenconfituur. Leg hier een pannenkoek op en bestrijk deze met hazelnootpasta. Blijf op deze manier afwisselen tot alle pannenkoeken op zijn.
- Laat de pannenkoekentaart minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
- Versier met rood fruit en smullen maar!
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !