Gâteau de crêpes à la confiture de groseilles rouges Récolte

Pannenkoekentaart met Oogst rode aalbessenconfituur

Ingrediënten
Bereiding

Zeefde bloem en voeg er de vanillesuiker aan toe.
Maak een kuiltje en breek er de eieren in. Giet de melk er beetje bij beetje bij tot de bloem volledig verdwenen is in het beslag. Bak de pannenkoeken goudbruin en laat even afkoelen. Bestrijd de eerste pannenkoek met een laagje Oogst rode aalbessenconfituur. Leg hier een pannenkoek op en bestrijk deze met hazelnootpasta. Blijf op deze manier afwisselen tot alle pannenkoeken op zijn. Laat de pannenkoekentaart minstens 2 uur opstijven in de koelkast. Versier met rood fruit en smullen maar!

  1. Zeefde bloem en voeg er de vanillesuiker aan toe.
  2. Maak een kuiltje en breek er de eieren in.
  3. Giet de melk er beetje bij beetje bij tot de bloem volledig verdwenen is in het beslag.
  4. Bak de pannenkoeken goudbruin en laat even afkoelen.
  5. Bestrijd de eerste pannenkoek met een laagje Oogst rode aalbessenconfituur. Leg hier een pannenkoek op en bestrijk deze met hazelnootpasta. Blijf op deze manier afwisselen tot alle pannenkoeken op zijn.
  6. Laat de pannenkoekentaart minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
  7. Versier met rood fruit en smullen maar!

Miammmm

Recept gemaakt door Materne.

Enjoy !