Un cocktail doux et amer au jus de pamplemousse rose
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 2 pers
  • Time 45 min

Bitterzoete cocktail met roze pompelmoessap van Materne

Ingrediënten
Bereiding

Bittersweet cocktail met Materne roze pompelmoessap

  1. Doe de suiker in een pannetje met 100 ml water en een scheutje citroensap. Breng aan de kook en laat de suiker volledig oplossen. Voeg 1 takje rozemarijn toe, zet een deksel op de pan en laat 30 min. trekken op een zacht vuurtje.
    Doe de suiker in een pannetje met 100 ml water en een scheutje citroensap. Breng aan de kook en laat de suiker volledig oplossen. Voeg 1 takje rozemarijn toe, zet een deksel op de pan en laat 30 min. trekken op een zacht vuurtje.
  2. Haal de rozemarijn uit de siroop en laat afkoelen. Meng 3 eetlepels van de siroop in een shaker met de rest van de ingrediënten. Vul verder op met ijsblokjes.
    Haal
  3. Shake 1 minuut en schenk de cocktail in gekoelde glazen. Werk af met een takje rozemarijn.
    Shake 1 minuut en schenk de cocktail in gekoelde glazen. Werk af met een takje rozemarijn.
  4. Smakelijk :)
    Bittersweet cocktail met Materne roze pompelmoessap

Hmmm

Recept gecreëerd door Materne.

Enjoy!