Meteen naar de content
Black Fruitday - tot 60% korting
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Desserts
Goûters

Verrines met abrikozencompote, gemalen speculoos en slagroom

Dit dessert met abrikozencompote en speculoosstukjes is eenvoudig te maken en zal uw smaakpapillen en uw maag in vervoering brengen.

Verrines à la compote d'abricots, spéculoos concassé et chantilly
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 15 min

Ingrediënten voor 4 glazen: 

Voor de slagroom

  • 20 cl slagroom 
  • 4 theelepels rietsuiker 
  • 1/2 vanillestokje  

  1. Verdeel de speculoos in stukjes. Gebruik hiervoor een keukenmachine of verkruimel ze eenvoudig met de hand.
  2. Klop de zeer koude crème fraîche tot slagroom en voeg de suiker toe.
  3. Snij het vanillestokje in de lengte doormidden.
  4. Verzamel met een mes de vanillestokjes en meng ze door de slagroom. 
  5. Verdeel de compote in de glaasjes, voeg de verkruimelde speculoos toe en verdeel de slagroom er mooi bovenop met een lepel of spuitzak. 
  6. Genieten :) 

 

Miammmm

Recept gemaakt door Materne. 

Genieten !

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket