Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Apéros
Christmas
Entrées

Witte puddingkroketjes met peperkoek, So fruits frambozenjam.

Als aperitief, voorgerecht of zelfs als hoofdgerecht laten deze peperkoekwitte puddingkroketten je smelten van smaak... Een traktatie om te delen (of niet)
Croquettes de boudin blanc au pain d’épices et confiture SoFruit framboises
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 15 min

Ingrediënten voor ongeveer vijftien kroketten

    • 750 ml melk
    • 120 g boter
    • 200 gr bloem
    • 60 gram peperkoek
    • 200 gram witte pudding
    • 1 of 2 eieren
    • Meel
    • Hele broodkruimels
    • Fruit-frambozenjam dus

     

    Voorbereiding

    1. Verwijder het vel van de witte pudding. Snijd het in grote stukken.
    2. Doe de stukjes bloedworst in een blender en voeg de verkruimelde peperkoek toe.
    3. Meng grof. Het mengsel mag niet worden gepureerd.
    4. Zet een uurtje in de koelkast (zodat de bereiding stolt en de gehaktballetjes makkelijker te vormen zijn).
    5. Maak kleine balletjes met een diameter van 2,5 cm en haal ze achtereenvolgens door de bloem, het losgeklopte ei en het paneermeel.
    6. Verhit de frituurpan of olie in een frituurpan tot ongeveer 170° en bak de kroketten bruin. 
    7. Schik ze op een mooie schaal, leg ze op een bedje jonge scheuten en schep er een vleugje So Fruit-frambozenjam overheen.
    Gratis levering

    gewoon thuisbezorgd!

    Beveiligde betalingen

    Bancontact / Visa / Mastercard

    Verzorgde verzending

    in een mooi pakket

    Personaliseer uw boodschap

    bij uw pakket